West Elektroverksted

reparere elektroverktøy
Trenger du å reparere elektroverktøy? Vi tilbyr akkurat dette, både spikringsverktøy, kompressorer, industristøvsugere og høytrykksvaskere. I dag er det flere som tror at det ikke er mulig å reparere elektroverktøy, men det er det! Kom innom oss på West Elektroverksted med verktøyet du ønsker reparert. Vi undersøker varen og kommer med et tilbud til deg. Normalt så reparerer vi opp til halvparten av nypris, det vil si at du får beskjed på forhånd dersom prisen vil overstige dette.
Det meste lar seg fikse. Ikke ta den lette, men allikevel vanskelige utveien med å kaste bort verktøy som ikke fungerer som det skal. Kom innom oss og vi fikser problemet, dette sparer deg for penger, samt at vi besparer miljøet for unødvendig avfall. Vi har også innbytte, det vil si at dersom maskinen ikke er hensiktsmessig å reparere så får du en ny tilsvarende til redusert pris.
Vedlikehold
Vi hjelper deg med vedlikehold av maskiner. Det vil si at vi justerer og skifter ut deler som ikke lenger er optimale. Ved å vedlikeholde sager for eksempel så unngår du at sagen etter tid begynner å skjære skjevt. Dersom du er flink til å vedlikeholde dine maskiner unngår du uventede og høye kostnader når varen ikke holder lenger. Vi oppgraderer også verktøyet ditt dersom du har deler som er gamle eller ikke lenger er optimale for arbeidet du driver med.
DeWalt, reparere elektroverktøy
Hvorfor bruke oss?
Vi har dyktige arbeidere med fagbrev innen området. Dette forsikrer deg og at arbeidet blir gjort på en riktig og forsvarlig måte. Vi er et av verkstedene som har hold lengst i Rogaland og har 4 dyktige fagarbeidere som jobber fast på verkstedet. Vi har kort leveringstid og du får tilbake ditt verktøy innen en uke. Ved hastesaker kan vi utføre arbeidet på dagen (så lenge vi har delene på lager).

Er du lei av å lete etter kvitteringer dersom du skal bytte eller reparere en vare? Hos oss slipper du dette, vi lagrer ditt kjøp elektronisk og holder oversikt over kjøpshistorikken for deg!

reparere elektroverktøy